logo interklasik p

O nama

Pronađite savršen dom
bez stresa

Nekretnine nisu samo stanovi, kuće, zemljišta...nekretnine nisu zidovi, podovi i stropovi...nekretnine su uspomene, želje, snovi, osjećaji...mjesta odrastanja djece, mjesta druženja s obitelji, rodbinom, prijateljima...nekretnine su emocije.

Nekom drugom će te iste nekretnine biti početak nečeg novog i lijep u životu, to će mu biti DOM u kojem će nastajati neke nove uspomene...

Kupoprodaja nekretnina nije samo kupoprodaja, u većini slučajeva to je velika promjena u životu sudionika s puno snažnih osjećaja i zato cijelom tom procesu pristupamo s izuzetnim poštovanjem i odgovornošću.

Ono što ćemo Vam sa sigurnošću pružiti je potpora u svim etapama kupoprodaje, sigurnost i učinkovitost, razumijevanje, razgovor, savjete i odgovore na sva relevantna pitanja, posvećenost i dostupnost u svakom trenutku.

Osobnim pristupom svakom klijentu uz maksimalan trud nastojimo osigurati da cjelokupni kupoprodajni proces prođe bez nepotrebnog stresa.

 

Agencija
Interklasik nekretnine

Agencija Interklasik nekretnine posluje od 2013. godine, a iskustvo u poslovanju s nekretninama vrijedno sakupljamo još od 2005.

Iskrenim i profesionalnim pristupom, kontinuiranom edukacijom, usavršavanjem i radom na sebi, nastojimo Vam pružiti najbolju uslugu.

Nadamo se Vašem povjerenju i radujemo se suradnji s Vama.

Licenciran posrednik upisan u registar HGK

Osnovni podaci o tvrtki:

Naziv: INTERKLASIK jednostavno društvo sa ograničenom odgovornošću za usluge
Skraćeni naziv: INTERKLASIK j.d.o.o.
Sjedište: Nečujamska 5, Zagreb 

Ured: Froudeova 7, Zagreb

Tel : 01 789 02 96

Mob : 098 171 03 23, 091 50 897 20

Web : www.interklasik.hr

E-mail : info@interklasik.hr 

Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Zagreb

Matični broj poslovnog subjekta : 4002334
Poslovna banka : Erste bank

Broj poslovnog računa  (IBAN): HR7924020H061100653241

OIB: 91162007647

Pomoći ćemo vam pronaći
idealnu nekretninu